Onze transportdiensten

Bouwlogistiek op maat

Bij P.J. Hoogendoorn profiteer je van bouwlogistiek op maat. Bij het vervoeren van onder andere prefab betonwanden, kanaalplaatvloeren en breedplaatvloeren garanderen wij een even duurzaam als efficiënt transport. Van oorsprong is het vervoer van kanaalplaatvloeren onze specialiteit, maar doordat ons geavanceerde wagenpark multifunctioneel inzetbaar is, verzorgen wij ook andersoortig bouw- en speciaal transport op maat. Mooi meegenomen!

 • Kraanauto

 • Binnenlader

 • Lengtetransport

 • Open vervoer

 • Gesloten vervoer

 • Ontdek onze expertises

  Bouwlogistiek

  Bouwlogistiek

  Het op maat verzorgen van bouwlogistiek van onder andere prefab betonwanden en breed- en kanaalplaatvloeren is onze expertise. Afhankelijk van de bestemming, afstand, het aantal stuks en gewicht van de componenten bepalen we samen het meest geschikte transport.
  Meer info
  Speciaal transport

  Speciaal transport

  Een uitdaging in het vervoeren van grote en/of zware materialen? Bij P.J. Hoogendoorn zijn wij voorzien van al het materieel om speciaal transport op maat te verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan het vervoer van lengte goederen.
  Meer info
  Gesloten vervoer

  Gesloten vervoer

  P.J. Hoogendoorn beschikt over diverse tautliners, met gestuurde assen en een schuifdak. Door onder andere een extra verstevigde vloer zijn deze tautliners optimaal in te zetten voor het vervoer van machines en andere zware materialen. Tevens is het mogelijk deze tautliners in te zetten binnen het stukgoederen vervoer.
  Meer info
  Charterwerk

  Charterwerk

  Ondervindt u extra drukte in uw planning, en zoekt u een betrouwbare partner om de pieken in uw transportbehoefte weg te werken? P.J. Hoogendoorn beschikt over gekwalificeerde chauffeurs die voor verscheiden werkzaamheden inzetbaar zijn. Hierdoor kan P.J. Hoogendoorn op korte termijn een chauffeur inclusief truck beschikbaar stellen, als dan niet met een eigen trailer.
  Meer info
 • Mensenwerk

 • Duurzaamheid

 • Wagenpark

 • Transport is mensenwerk

  Onze ervaren chauffeurs zijn goed opgeleid, gekwalificeerd en gecertificeerd. Onderdeel van de typische P.J. Hoogendoorn bedrijfscultuur is dat onze medewerkers altijd proactief met klanten meedenken en uw wensen niet alleen respecteren maar ook nastreven. Ontzorgen noemen we dit, en dat doen we graag. Niet voor niets zijn veel van onze medewerkers al jaren bij ons in dienst. En daar zijn wij trots op!

  Ook profiteren?

  Geïnteresseerd in, en profiteren van, een betrouwbare partner voor het ontzorgen van jouw bouw- of betontransport? Neem dan nu contact op voor meer informatie over P.J. Hoogendoorn in het algemeen of direct samenwerken in het bijzonder.