Bouwlogistiek

Jouw bouwproject, ons bouwtransport op maat

Als specialist in transport verzorgen we al sinds de oprichting bouwlogistiek op maat. Op basis van die door de decennia opgebouwde kennis en ervaringen vervoeren wij bij P.J. Hoogendoorn al tientallen jaren prefab betonwanden, kanaalplaatvloeren en andere betonnen elementen voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw. Vanwege de grote verscheidenheid binnen het wagenpark is P.J. Hoogendoorn breed inzetbaar binnen de bouwlogistiek

 • Prefab betonwanden

 • Kanaalplaatvloeren

 • Breedplaatvloeren

 • “Laad” het los

  Van oorsprong is het vervoer van kanaalplaatvloeren en prefab betonwanden onze specialiteit, maar doordat ons geavanceerde wagenpark multifunctioneel inzetbaar is, verzorgen wij ook andersoortig bouwlogistiek door heel Nederland. Met ons wagenpark, voorzien van de meest geavanceerde laad- en lostechnieken, bezorgen wij jouw bouwladingen op maat, en op tijd, op de juiste locatie.

  Met P.J. Hoogendoorn profiteer je van…

  Ruim 40 jaar ervaring
  Transportadvies op maat
  Minimaal schaderisico
  Proactieve chauffeurs
  No-nonsense communicatie
  Efficiënte planningen

  ‘Mooi meegenomen’ in de praktijk

  In samenwerking met P.J. Hoogendoorn profiteer je van toekomstbestendig vervoer op maat, doordat jouw goederen ‘mooi meegenomen’ worden. Mooi meegenomen in de zin van kwaliteit en veiligheid van de goederen tijdens het transport, maar ook mooi meegenomen voor het klimaat. Want door routes optimaal te plannen en op elkaar af te stemmen verzorgen we zo duurzaam mogelijk transport waarbij de uitstoot en onze ecologische bandafdruk geminimaliseerd wordt.

  Ook profiteren van (bouw)transport op maat?

  Ook profiteren van een betrouwbare partner voor uw bouwtransport? Onze medewerkers en chauffeurs staan (en zitten) voor jou klaar! Neem dus nu contact op en vraag een offerte aan.

  Ontdek ook onze andere expertises

  Speciaal transport

  Speciaal transport

  Meer info
  Gesloten vervoer

  Gesloten vervoer

  Meer info
  Charterwerk

  Charterwerk

  Meer info