Gesloten vervoer

Uw goederen, onze expertise in transport

Het verzorgen van efficiënt transport is onze expertise. Van stukgoederen tot machines; P.J. Hoogendoorn vervoert het. Afhankelijk van de bestemming, het aantal stuks en het gewicht van het materiaal verzorgen wij het transport op maat. Samen bepalen we het meest geschikte transport, van de fabriek of opslag naar de loslocatie. Neem nu contact op om gesloten vervoer in heel Nederland aan te vragen en persoonlijk te bespreken.

Ontzorgen van transport is mensenwerk

Wij houden van transport en ontzorgen jou met het transport van jou goederen. No nonsens transport waarbij betrouwbaarheid als fundament geldt, en een gezonde dosis humor als verbindende factor voor prettig samenwerken. Professionele service en dienstverlening met een laagdrempelige lach, waarbij de meerwaarde in het flexibel meedenken met jouw wensen zit. Samen zoeken we naar de best passende oplossing en vertalen deze door naar een efficiënte planning. Transport op maat, daar houden wij van.

Met P.J. Hoogendoorn profiteer je van…

Ruim 40 jaar ervaring
Transportadvies op maat
Minimaal schaderisico
Proactieve chauffeurs
No-nonsense communicatie
Efficiënte planningen

‘Mooi meegenomen’ in de praktijk

In samenwerking met P.J. Hoogendoorn profiteer je van toekomstbestendig vervoer op maat, doordat jouw goederen ‘mooi meegenomen’ worden. Mooi meegenomen in de zin van kwaliteit en veiligheid van de goederen tijdens het transport, maar ook mooi meegenomen voor het klimaat. Want door routes optimaal te plannen en op elkaar af te stemmen verzorgen we zo duurzaam mogelijk transport waarbij de uitstoot en onze ecologische bandafdruk geminimaliseerd wordt.

Ook profiteren van gesloten vervoer op maat?

Onze medewerkers en chauffeurs staan (en zitten) voor jou klaar! Neem dus nu contact op, vraag een offerte aan en profiteer ook van een betrouwbare partner voor jouw gesloten vervoer.

Ontdek ook onze andere expertises

Bouwlogistiek

Bouwlogistiek

Meer info
Speciaal transport

Speciaal transport

Meer info
Charterwerk

Charterwerk

Meer info