Speciaal transport

Speciaal transport op maat

Zwaar- en of lengtetransport is een gespecialiseerde manier van transport. Bij P.J. Hoogendoorn verzorgen wij dit gespecialiseerd vervoer met maximale kwaliteit en minimaal schaderisico van uw goederen. Met behulp van speciale opleggers uit ons eigen geavanceerde wagenpark, vervoeren, laden en lossen onze ervaren chauffeurs jouw grote, zware of lange (bouw)elementen in heel Nederland. Neem nu contact op om jouw transport aan te vragen en op maat te bespreken.

Aan ons multifunctionele wagenpark ligt het niet

Onze vrachtwagens zijn op een vooruitstrevende manier gebouwd en voorzien van de nieuwste, meest geavanceerde, laad- en los technieken. Dit maakt ons wagenpark multifunctioneel inzetbaar en zeer flexibel. Hierdoor kun jij profiteren van een groot laadvermogen voor zowel horizontaal als verticaal transport van alle soorten speciale goederen of materialen in heel Nederland. Kortom; aan onze chauffeurs en geavanceerde wagenpark ligt het speciaal transport op maat niet.

Met P.J. Hoogendoorn profiteer je van…

Ruim 40 jaar ervaring
Transportadvies op maat
Minimaal schaderisico
Proactieve chauffeurs
No-nonsense communicatie
Efficiënte planningen

‘Mooi meegenomen’ in de praktijk

In samenwerking met P.J. Hoogendoorn profiteer je van toekomstbestendig vervoer op maat, doordat jouw goederen ‘mooi meegenomen’ worden. Mooi meegenomen in de zin van kwaliteit en veiligheid van de goederen tijdens het transport, maar ook mooi meegenomen voor het klimaat. Want door routes optimaal te plannen en op elkaar af te stemmen verzorgen we zo duurzaam mogelijk transport waarbij de uitstoot en onze ecologische bandafdruk geminimaliseerd wordt.

Ook profiteren van speciaal transport op maat?

Onze medewerkers en chauffeurs staan (en zitten) voor jou klaar! Neem dus nu contact op, vraag een offerte aan en profiteer ook van een betrouwbare partner voor het vervoeren van jouw speciaal transport.

Ontdek ook onze andere expertises

Bouwlogistiek

Bouwlogistiek

Meer info
Gesloten vervoer

Gesloten vervoer

Meer info
Charterwerk

Charterwerk

Meer info