Charterwerk

Efficiënte assistentie bij piekmomenten

Bij P.J. Hoogendoorn vervoeren wij alle soorten goederen en zijn dus óók, of beter gezegd; juíst, jouw partner voor het opvangen van de piekmomenten. Heb jij een uitdaging in het wegkrijgen van deze piekmomenten? Wij zijn voorzien van al het materieel om dit transport op maat te verzorgen. Van het vervoer met alleen een trekker tot het leveren van een truck met trailer of een combinatie. Neem nu contact op om jouw transport op maat aan te vragen en persoonlijk te bespreken.

Assistentiespecialist bij uitstek

Zowel onze collega’s op planning als de ervaren en gecertificeerde chauffeurs denken altijd proactief mee en streven een gestroomlijnd vervoer na. Bij P.J. Hoogendoorn profiteer je kortom van meer dan transport van A naar B. Onze medewerkers ontzorgen namelijk van A tot Z bij het transporteren van uw goederen én garanderen dat dit efficiënt en met behoud van een optimale kwaliteit gebeurt.

Met P.J. Hoogendoorn profiteer je van…

Ruim 40 jaar ervaring
Transportadvies op maat
Minimaal schaderisico
Proactieve chauffeurs
No-nonsense communicatie
Efficiënte planningen

‘Mooi meegenomen’ in de praktijk

In samenwerking met P.J. Hoogendoorn profiteer je van toekomstbestendig vervoer op maat, doordat jouw goederen ‘mooi meegenomen’ worden. Mooi meegenomen in de zin van kwaliteit en veiligheid van de goederen tijdens het transport, maar ook mooi meegenomen voor het klimaat. Want door routes optimaal te plannen en op elkaar af te stemmen verzorgen we zo duurzaam mogelijk transport waarbij de uitstoot en onze ecologische bandafdruk geminimaliseerd wordt.

Ook profiteren van charterwerk op maat?

Onze medewerkers en chauffeurs staan (en zitten) voor jou klaar! Neem dus nu contact op, vraag een offerte aan en profiteer ook van een betrouwbare partner voor jouw charterwerk.

Ontdek ook onze andere expertises

Bouwlogistiek

Bouwlogistiek

Meer info
Speciaal transport

Speciaal transport

Meer info
Gesloten vervoer

Gesloten vervoer

Meer info