Over ons

Wij zijn P.J. Hoogendoorn

Vooruitstrevend in efficiënt (bouw)transport op maat in heel Nederland. Hierbij streven onze collega’s van planning en in de cabines naar ‘mooi meegenomen’ transport’. Dit betekent dat onze medewerkers en chauffeurs jou ontzorgen bij het efficiënt vervoeren van bouwmaterialen én garanderen dat dit met minimale schaderisico’s gebeurt. No nonsense communicatie, een duidelijke planning en laagdrempelige lach zijn daarin natuurlijk altijd mooi genomen.

 • Van 1979 tot nu

 • Familiebedrijf

 • Mensenwerk

 • Expertises

  Bij P.J. Hoogendoorn verzorgen wij het transport van, veelal prefab betonelementen. Van betonnen wanden, blokken tot kanaalplatenplaten. Onze mensen op planning en de chauffeurs streven rit na rit naar een zo efficiënt mogelijk transport met een tijdige levering als onze sterkste kwaliteit. Niet te vroeg, zeker niet te laat maar, precies; op tijd.

  Duurzaamheid

  Duurzaamheid, energiebesparing en het minimaliseren van onze ecologische voetafdruk (of beter gezegd: bandenspoor..) speelt een steeds nadrukkelijkere rol in onze dienstverlening. Als resultaat van die toekomstbewuste visie zijn wij innovatief in duurzaam transport. Hierin streven we ernaar voor de wettelijke richtlijnen uit te blijven bewegen. Door routes optimaal te plannen en op elkaar af te stemmen wordt de uitstoot zo minimaal mogelijk gehouden. Kortom: toekomstbestendig transport op maat.

  Kennismaken en samenwerken

  Geïnteresseerd in een betrouwbare partner voor het ontzorgen van uw transport? Onze medewerkers en chauffeurs staan (en zitten) voor u klaar. Neem nu contact op om kennis te maken met P.J. Hoogendoorn in het algemeen of onze expertises in het bijzonder.